Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Publicerad - Sårbarhet, Cisco

Sårbarhet rättad i Cisco Prime Infrastructure and Evolved Programmable Network Manager (EPNM)

Cisco har släppt uppdateringar och rättar en sårbarhet av typen "Remote Code Execution" i EPNM.

Sårbarheten beror på brister i filtreringen av indata och en icke-autentiserad angripare kan utnyttja bristen genom att skicka en specialkonstruerad "POST" (HTTP), till en sårbar instans av EPNM. Vid ett lyckat försök kan godtycklig kod exekveras på det drabbade systemet.

För mer information: https://tools.cisco.com/security/center/content/CiscoSecurityAdvisory/cisco-sa-20160406-remcode