Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker en systemadministratör inom Linux-klientinfrastruktur och it-säkerhet till CERT-SE, en central roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Uppdaterad | Publicerad

Vinnarna i Security Awards 2014 utsedda.

Vinsten i kategorin Årets IT-säkerhetslösning gick till Informationssäkerhet.se

Motiveringen lyder: "God tillgänglighet, bra användarvänlighet och ett modernt gränssnitt skapar ett smart och populärt verktyg, som både är dynamiskt och högt uppskattat och som framför allt utgör ett ovärderligt stöd i vardagen."

Vinnarna i alla kategorier samt motiveringar finns att läsa på http://www.securityawards.se