Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Publicerad - Sårbarhet, Java, IBM

Stort antal brister åtgärdade i IBM Java

Hela 47 st sårbarheter har rättats varav flertalet kan klassas som allvarliga.

IBM åtgärdar ett flertal sårbarheter i deras egna Java-implementation: "IBM SDK, Java Technology Edition". Bristerna kan bland annat leda till informationsläckage, att viktiga säkerhetsmekanismer sätts ur spel eller ge en angripare fullständig kontroll över ett sårbart system.

http://www.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21655201