Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker en systemadministratör inom Linux-klientinfrastruktur och it-säkerhet till CERT-SE, en central roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Publicerad - Sårbarhet, Proxy, Squid

Sårbarhet rättad i Squid

En sårbarhet av typen buffertöverflödning, har rättats i "Proxy"-servern Squid.

Sårbara versioner:
Squid 3.2 -> 3.2.11
Squid 3.3 -> 3.3.6

Icke sårbara versioner:
Squid 3.2.12
Squid 3.3.7

Sårbarheten kan utnyttjas för att krascha servern, samt potentiellt för att exekvera godtycklig kod på ett sårbart system. För mer information och uppdateringar, se: http://www.squid-cache.org/Advisories/SQUID-2013_2.txt