Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Publicerad

Microsoft släpper information om tisdag

På tisdag är det åter dags för programrättningar till Microsofts produkter.

På tisdag kommer Microsoft släppa säkerhetsrättningar till ett stort antal produkter. Totalt handlar det om 16 rättningar i 9 olika bulletiner. Bland de rättade programvarorna återfinns Windows, Office, Internet Explorer och Visual Basic.

Mer kan läsas här:

http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2012/07/05/advance-notification-service-for-july-2012-security-bulletin-release.aspx