Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker en systemadministratör inom Linux-klientinfrastruktur och it-säkerhet till CERT-SE, en central roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Publicerad

Sårbarhet i PHP 5.4.3 för Windows utnyttjas aktivt

Det finns ännu inte någon rättning för bristen men det finns andra sätt att skydda sitt system.

Enligt Internet Storm Center (ISC) finns det "Proof Of Concept"-kod som för tillfället används för att utnyttja en säkerhetsbrist i PHP 5.4.3 för Windows. Än så länge har inte sårbarheten rättats så ISC tipsar om några åtgärder man kan ta till för att bättre skydda sin installation. http://isc.sans.edu/diary.html?storyid=13255