Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Publicerad

Microsoft släpper säkerhetsbullentin för januari

På tisdag 11/1-2011 är det dags för årets första säkerhetsbullentin från Microsoft. Andra tisdagen i månaden närmar sig och då det är som vanligt dags för en säkerhetsbullentin från Microsoft. Bullentinen kommer att innehålla tre säkerhetsuppdateringar varav en räknas som kritisk. Värt att notera är att 0-day sårbarheten i Windows Graphics Rendering Engine och 0-day sårbarheten för Internet Explorer som orsakas av brister i hanteringen av CSS_filer inte kommer att åtgärdas i denna uppdatering.

Läs mer om detta på Microsoft säkerhetsblogg

.