Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker en systemadministratör inom Linux-klientinfrastruktur och it-säkerhet till CERT-SE, en central roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Uppdaterad | Publicerad - Microsoft

Microsoft förbereder extra-patch

Idag (28/9) planerar Microsoft att släppa rättningar till ASP.NET-sårbarheten CVE-2010-3332.

Microsoft planerar att idag (28/9) släppa programrättningar till ASP.NET-sårbarheten CVE-2010-3332. Som bekant släpper Microsoft normalt programrättningar andra tisdagen varje månad, vilket gör detta till en extra-patch (Out-of-Band Security bulletin).

Sårbarheten som påverkat alla versioner av Windows har Sitic tidigare rapporterat om i SR10-182. För mer information besök Microsoft TechNet.