Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.

Uppdaterad | Publicerad

Vikten av säker backup-lagring

2 Miljoner patienters medicinska data stulna i USA.

University of Miami har fått backup-band stulna som innehåller 2 Miljoner människorns medicinska journaler. Detta skedde genom att tjuvar bröt sig in i den bil som transporterade datat till en annan plats än den primära ( så kallad 'off-site location ). Hur man kunda lämna bilen utan uppsikt förtäljer dock inte historien. Detta är ett lysande exempel på hur alltid bör vara försiktig med hur ens data transporteras och om det sker på osäkert sätt bör man alltid använda kryptering.

För mer information:

http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&taxonomyName=storage&articleId=9080322&taxonomyId=19&intsrc=kc_top