Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker en systemadministratör inom Linux-klientinfrastruktur och it-säkerhet till CERT-SE, en central roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Uppdaterad | Publicerad

Mer information angående sårbarheter i Mac OS X

När fler detaljer grävdes fram angående sårbarheterna i Mac OS X (som upptäcktes under en "Hacker"-utmaning på säkerhetskonferrensen CanSec West i Vancouver), uppenbarade sig nya säkerhetsproblem. Det verkar visa sig att Apple QuickTime innehåller sårbarheter i java-kod som används av webläsare med java-funktioner. Sårbarheterna verkar drabba webläsarna Safari samt Firefox på Mac OS X ovanpå Intel-hårdvara. Det spekuleras även i att IE 6 och IE 7 kan vara sårbara.

För mer information:

http://www.matasano.com/log/812/breaking-macbook-vuln-in-quicktime-affects-win32-apple-code/