Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Uppdaterad | Publicerad - Sårbarhet

SR06-053 Oracle - flertalet allvarliga sårbarheter

Ett antal sårbarheter i Oracles produkter har tillkännagivits. Oracle släpper samtidigt programrättningar.

Problembeskrivning

CVE-referens: GENERIC-MAP-NOMATCH

Oracle, Esteban Martinez Fayo vid Application Security, Alexander Kornbrust vid Red Database Security, David Litchfield vid Next Generation Security Software och noderat ratty har upptäckt ett antal allvarliga sårbarheter i ett flertal av Oracles produkter. Oracle har släppt uppdateringar för de påverkade produkterna. Se länken nedan för mer detaljerad information.

Påverkade versioner

  • Multipla produkter Multipla versioner

Mer information och programrättningar

http://www.oracle.com/technology/deploy/security/pdf/cpuapr2006.html